30.9.09

Ja matot on meillä makkaralla...Kaikki uusi pitää tietysti heti ajaa sisään. Uuden maton kohdalla pojat toimivat näin: ensin koetetaan kynsiä maton pintaan, sitten vähän nostetaan reunasta ja todetaan että maton alle mahtuu hyvin kaksi kissaa. Viimeisenä möyritään maton päällä ja etenkin alla ja todetaan matto hyväksi leikkialustaksi. Nyt on matto nuuskuteltu ja myllätty ja sille on annettu poikien toimesta lupa olla lattialla.


2 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Matot on niin kivoja, rullailla ja riehua. Siinä mielessä hyvä, että karvapallerot kasvaa, että ne tulevaisuudessa ehkä vähän paremmin erottaa sieltä myttyjen alta :) Nyt kun on ruttua rutun perään, ja pieni sulautuu vähän turhankin hyvin yhdeksi niistä :)

Anniina kirjoitti...

Pojat onneksi huomaa hyvin mytyistä, ovat meinaan niiiiin isoja poikia jo! Ainakin omasta mielestään :) Vielä ei ole tapahtunut sitä klassista, että olisi astunut tai istunut kissan päälle kun kissa on piilossa jossain mytyssä. Mutta noin muuten pari kertaa on ehkä häntä jäänyt vähän jalan alle, kun pojat häärää niin valtavasti koko ajan jaloissa. Mutta ei pahasti, hännät toimii edelleen :)