22.9.09

Kaksi kissaa pikalähetyksenä

Saatiin postilähetys Saksan maalta. Pojat ehti laatikkoon niin nopeasti, että melkein luulisi niiden olleen laatikossa koko ajan.
"Täältä tullaan!"
Tehtiin siis ruokatilaus Zooplussaan. Nuo kasvavat pennut syö aivan valtavasti, joten ruokaa menee ja paljon. Pitäydyttiin tutuiksi tulleissa suosikeissa ja tilattiin muutama isompi säkki erilaisia raksuja. Koska pojat saa syödä raksuja vain päivisin eivätkä muutenkaan pahemmin niistä välitä, kestää nuo pussit varmasti hyvin koko pentuajan. Lisäksi paketista paljastui kylkiäisenä kaksi höyhenin koristeltua sisalpalloa. Voi jumpe, että oli pelottavia! Höyhenet oli kivoja, mutta ei oo kivaa, kun joku pallo seuraa kun haluaisi vaan pistellä höyhenet poskeensa... Oltiin taas kovin tyytyväisiä tilaukseen. Paketti saapui viidessä päivässä ja vaikka paketti olikin hajoamispisteessä oli kaikki tilattu tallella. Ainoastaan yksi annospussi oli rikki, mutta epäilen että sekin johtui vain kissojen innokkuudesta. Pojat kun lähtivät heti repimään pusseja auki kun tajusivat, että on ruuasta kyse. Höpsyt!

4 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Minä yritän kovasti malttaa odottaa kuukauden päivät, että saan tehtyä tilauksen :D Tietää sitten minkälainen syömäkone Gaston on.
Ihanat kuvat muute :D Toiset on innokkaana avustamassa...

Saana kirjoitti...

Söpöläiset :)
Mitä penturuokia sieltä teille tarttu mukaan? Oon kans niitä käyny kurkkiin, mutta kun ei aiempaa kissatietämystä oo, niin ei oikein osaa sopivia valita. Ehdotuksia ja kokemuksia otetaan siis vastaan :)

Anniina kirjoitti...

Lendi, en ole vielä sellaista pentua tavannut ketä ei olisi totaalinen syömäkone. Ja ihan hyvä niin, kasvava riiviö tarvii energiaa että jaksaa riekkua verhoissa jne :D

Vilma, meillä märkäruoista suosikki on ehdottomasti Feline Porta 21:n penturuoka, ihan jo sen takia, ettei siinä ole mitään ylimääräistä. Sen jo silmällä näkee että mitä kaikkea siinä on. Pojatkin tykkää tuosta ihan valtavasti. Märkäruokia meillä on kanssa Iamsia, Miamoria ja aikaa montaa muutakin on kokeiltu. Kaikki menee alas, mutta kaikista ei ihan yhtä paljon tykätä. Naksuista meillä on suosikki Applawsin pentunaksu, lisäksi nyt tilattiin Eukanuban pentunaksuja. Eivät vaan erityisemmin naksuista välitä, niin en niitä sitten viitsi erityisemmin syöttääkään, päivisin ovat esillä jos nälkä yllättää. Tarkoitus olisi pikkuhiljaa siirtyä syömään kaupan märkäruokien ohella raakaa lihaa jne, mutta vielä ei ole maistunut kuin katkaravut, mutta kokeiluja jatketaan. :) En mikään ekspertti näissä ruoka-asioissa ole, mutta syynään tuoteselosteita viljan ja muun turhan takia. Huh, tulipas pitkä vastaus! Zooplussasta vielä sen verran, että sieltä voi onneksi tilata näitä kuuden pakkauksia, joten uuden kokeilemiseen ei ole niin valtava kynnys kun ei tarvitse mitään kahtakymmentä ottaa.

Saana kirjoitti...

Loistohomma - pitkä vastaus siis. Kaikki uudet infot otetaan vastaan innolla, ja testitilausta ollaankin tekemässä tässä kunhan aikaan saadaan. Kiitosta siis :)