15.9.09

Sulkasato


Tältä suurin osa poikien leluista näyttää Auliksen ja Valtterin antaman käsittelyn jälkeen. Puolessatoista kuukaudessa pojat on tuhonneet ihan mielettömän määrän leluja ja "leluja".

Huonoimpia leluja poikien mielestä on kovat kilisevät pallot. Ne ei ehkä liiku tarpeeksi luontevasti. Vedettävä moottorihiiri taas on suorastaan pelottava!

Parhaita leluja on kaikki muut! Muun muassa: oma häntä, toisen häntä, sukat, sulkalelut, laturin johto, oman vessakopin luukku, vessapaperi, varjot, oma heijastus ikkunassa, telkkarissa näkyvät kuvat, sähköpiano, muovipussit, matot, suihkuverho jne, jne. Parhaista parhaita on kuitenkin ehdottomasti kaikki pikkuruiset hiiret, joita kumpainenkin voi heitellä ympäriinsä vaikka miten kauan.

Poikien leikkejä on ihan mielettömän hauska seurata. Iloa löytyy mistä vain, mikä vain käy leluksi ja mitä vaan voi vähän tassulla koettaa, josko se liikkuisi tai heilahtaisi. Voi miksei ihmistenkin ilo olisi yhtä mutkatonta!

4 kommenttia:

Vilma kirjoitti...

Voi miten suloisia pieniä sulla siellä piipertää! Lelujen kestävyydet ei tosiaan ihan aina ole kissojen kynsien ja hampaiden tasolla, vaan höyhenet ja muut kiinnostavat lähtee melko pian liikkeelle.

Lendi kirjoitti...

Meillä kestää kyseinen sulkalelu n. 2 päivää :D Ja se on niin ihana! Viimeksi eilen toin uuden ja jo tänä aamuna Mici etsiskeli sitä pitkin asuntoa. Saa nähdä mistä se löytyy...

Vilma kirjoitti...

Jotain ihmeellisiä koloja aina löytyy. Meillä oli ihan ykkössuosikki, pieni pörröinen kala, hukassa noin viikon verran. Kunnes neiti sen jossain vaiheessa tonki esille sohvan raosta. Kun me ensin oltiin käännetty kaksi kämppää ympäri ilman minkäänlaisia lopputuloksia. Uskottiin jo, että pitää odottaa siihen asti, että joskus muuton yhteydessä se löydetään. Mutta toisin kävi, hyvä kun Vilma sen itse osasikin paikantaa, ja kalaralli saa rauhassa jatkua :)

Anniina kirjoitti...

Lendi, en ymmärrä, et miten nuo sulkalelut on niiiiiin ihania! Heti kun sellainen otetaan esille on kummatkin ihan pähkinöinä. Meille ihmisille se on tuon kepin ansiosta kiva myös, säästyy sormet.

Vilma, se kalahan oli hyvässä tallessa tarkoituksella. Ja höpsöt ihmiset luulee että se on kadonnut, kun tosiasiassa se on siellä sohvan raossa ihan syystä :)