1.12.09

Joka paikan höylä

Aulis on lähiaikoina kunnostautunut tutkimusmatkailussa. Karvakasa on onnistunut kampeamaan itsensä aivan hämmästyttäviin paikkoihin ja välillä on kyllä saanut kärsiä siitä. Yhtenä epäonnenpäivänä Aulis onnistui livahtamaan meidän pikkuriikkiseen tuulikaappiin, kun lähdin töihin. Pilkkopimeässä en sitä tietenkään siellä nähnyt, vaan lähdin ja suljin ulko-oven takanani. Neljän tunnin kuluttua Aleksi soittaa minulle töihin, että tuulikaapista löytyi yksi aika raukan näköinen kissa. Ressukka on siellä itkenyt neljä tuntia... Eikä siinä vielä mitään, tuon episodin jälkeen tuulikaappi on Auliksen mielestä entistä kiinnostavampi! Melkoiset varotoimet pitää aamuisin olla, ettei käy samaa uudestaan.


Aulis on kunnostautunut myös extreme-hyppyharjoituksissa. Vain katto tuntuu olevan rajana noille uskomattomille loikille. Kuvassa Aulis nököttää tiskikaapin ylimmällä hyllyllä. Matka taittui liesituulettimen päältä oikealla olevan kaapinoven reunukselle, josta sitten viimein tasapainoiltiin ylähyllylle ihmettelemään kuplivaa vettä. Varmaan naureskelee viiksiinsä, että hähää, yrittäkääpäs samaa perässä!

2 kommenttia:

Nennu kirjoitti...

Ihana kisu! Meilläkin ne nousevat vaikka minne. Varsinkin Romeo on kiipeilijä...

Jemmari kirjoitti...

Voi hellan lettas mikä pomppu jalka! Meidänkin Häntis kiipeilee ulkorakennuksissa todella korkealla. Joskus pelottaa, että tuleeko se siististi vai ryminällä alas..