30.12.09

Jouluähky

Nyt on joulut juhlittu ja ihmetelty kissojen kanssa kaikenmoisia jouluisia asioita. Kissat nautti joulusta äärettömästi lahjojen ja herkkujen ansiosta. Valtteri sai kuitenkin parhaan lahjan vasta hieman joulun jälkeen. Meidän tötteröpäästä kuoriutui komea tötterötön kolli!

Komee ku mikä!

Joulun alla Valtterin kanssa jouduttiin vielä kerran lähtemään eläinlääkärille. Vatsaan pitkän haavan alle tuli jotakin kovaa möykkyä ja kiirehän siinä tuli lääkäriin. Lekuri tutki vatsan ja päätyi siihen, että kyseessä on kudosnestettä. Ilmeisesti joku sisemmistä tikeistä oli repeytynyt ja tuota nestettä sitten oli päässyt valumaan mahaan ja nivusiin asti. Nyt ei enää niin paha ole tilanne ja Valtteri nauttii elämästä ilman pääesteitä.

Pojat sai jouluna melkoisen härvelin, jota ihmiset taitaa kutsua aktivointileluksi. Aulis tuntui pähkäilevän pyörivän hiiren parissa tuntikaupalla, Valtteri vähän heikommalla menestyksellä tötterönsä takia.

Hiiri siinä pyörii, Aulis ottaa kii.

Ja herkkujakin pojat sai! Jouluna saa herkutella vähän enemmän (tai no, vähän ja vähän...) ja tämä pitää kissoillekin suoda. Pitkäkorvaisilta kanikavereilta pojat sai lahjomuksina kaikennäköisiä ruokaihanuuksia. Aulis ja Valtteri viettäis joulua mielellään varmasti vaikka joka päivä!

6 kommenttia:

Saana kirjoitti...

Onpa hieno lahja pojille paketista kääriytyny! Vilma vois olla vähän ehkä kateellinen ;) Ja kaukaa meidän neiti ihailee myös kulmakunnan komeita kolleja :)

Mira kirjoitti...

Oi mitä komistuksia! Toivottavasti paranevat molemmat nopeasti. Siinähän olisi Pilvikselle ja Pikkikselle kummallekkin heilat :)

Karvalapset kirjoitti...

Iloista ja onnellista uutta vuosituhatta!

Karvalapset kirjoitti...

REPS! On tainnut jouluähky iskeä täällä aivoihin.... tarkoitin siis tietysti vuosiKYMMENTÄ! XD

Anniina kirjoitti...

Vilma, Pilvi ja Pikkulainen, Nythän pojilla on jo toi heilastelulupakin, että varokaa tyttökissat vaan!

Karvalapset, sitä samaa, "hieman" etukäteen vain :D

Onni kirjoitti...

Törkeen makee! En mä vaan saanu.