16.1.10

Tappelupukarit

Meidän tappelupukareista on aika hankala saada todistusaineistoa. Heti kun kamera otetaan esiin kummatkin häipyy omille tahoilleen ja kinastelu jatkuu vasta kun kamera on laitettu pois. Kerran kuitenkin onnistuin kolmen kuvan sarjan saamaan!


Poikien kinastelu on harvoin erityisen vaarallista. Muutaman kerran on toisen nenänvarressa näkynyt pieni naarmu ja välillä kuuluu rääkäisy jomman kumman suusta. Useimmiten tappelu äityy todelliseksi ralliksi, jolloin tila tuntuu loppuvan kesken.

Suloisinta on kuitenkin komentamisen jälkeiset tapahtumat. Useimmiten, jos älähtää pojille kesken tappelun, siirtyvät pojat putsaustouhuihin. Veljeä pidetään vielä kiinni, mutta sen sijaan että veikkaa purtaisiin, veikkaa putsataan kielellä tarkkaan ja hartaudella. Heti kun pään kääntää pois jatkuu taistelu aivan samalla tapaa kuin ennen putsausta.

3 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Ihanan vauhdikas kuva :) Meillä Mörri antaa Micille välillä ihan kunnolla kyytiä ja yleensä mennään väliin. Onneksi Mörri ymmärtää heti lopettaa kun käsketään. Joku macho- juttu... ei aina voi ymmärtää.

Sirpa kirjoitti...

Mainio kuva! Veljekset ovat varmasti melko tasaväkisiä. :)

Anniina kirjoitti...

Meillä pojat osaa ärsyttää kumpikin toisiaan, mutta eivät mene ainakaan meidän nähden liian pitkälle. Tiedä sitten, mitä tekevät keskenään kun ollaan poissa...

Jos Valtteri päättäisi oikeasti tapella, niin Aulis ois kyllä varmaan jo teuraana. Valtteri on sen verta vahvempi ja rotevampi, että voisi halutessaan aika rajusti riepotella pienempäänsä. Mut taitanee tajuta etteivät ole ihan tasavertaisia :)