17.2.10

Simonin katti

Tilasin itselleni joululahjaksi Simon's cat -sarjakuvakirjan. Jokainen kissaihminen varmasti tietää Simonin kissan ja tunnistaa tuossa kissassa oman kissansa. Kirjakaupassa huomasin, että kirjastahan on ilmestynyt suomenkielinen painos. Ei kirjassa varsinaisesti mitään luettavaa ole, pelkkiä kuvia, mutta ainakin sen saa halutessaan ihan kirjakaupasta eikä tarvitse netistä tilata.

Kirja on aivan valtavan hellyyttävä! En tiedä miten muuten voisin kirjaa kuvata. Simonin kissa on hellyyttävä, Simon on hellyyttävä ja kaikki muukin. Ainoastaan tipuset aidalla aiheuttaa närkästystä. Ehkä sarjakuvat ei loista olemalla maailman omaperäisimpiä, mutta kissanomistaja osaa kyllä arvostaa kuvista paistavaa arkielämän huumoria. No eihän se kauhean hauskaa ole herätä siihen, että kaikki tavarat on riepoteltu mihin sattuu, mutta onhan se aivan valtavan koomista ja huvittavaa! Varsinkin kun tiedostaa, että kyllä sitä paremmissakin perheissä.

Simonin kissaan voi tutustua youtubessa (linkki löytyy oikealta sivupalkista), jos ei halua kirjaan inventoida. Oma suosikki (ja joka aamun peruskaava) on tämä:

6 kommenttia:

Kuovi kirjoitti...

Oi, Simon's Cat on mun ihan ehdoton lemppari <3 Muhun tuo huumori ainakin uppoaa (ihan niin ku lolcatsitkin) ja vaikka useampaankin kertaan jo olen nuo videot nähnyt niin aina vaan jaksaa yhtälailla naurattaa :D On pitänyt tuo kirjakin ostaa, mutten vielä ole ehtinyt...

Saana kirjoitti...

Ihan asian vierestä mennään, mutta ihan pakko nyt kommentoida tuota blogin pääkuvaa (vai miksi sitä sanotaankaan :)), kun aikaa on - aivan supersuloinen uusi kuva pojista! Ootko ihan varma, ettei se kummiskin ois peilikuva ;)? Ihanat poitsut!

Lendi kirjoitti...

Nuo kaikki on kyllä aivan huippuja! Kaikista paras on kun tuo katti juoksee sen kärpäsen perässä ja käkättää samalla ;D

Anniina kirjoitti...

Kuovi, tuo on kyllä ihanaa huumoria. Ja nuo tilanteet on niin tunnistettavia! Lolcatsit saa aina hymyilemään ja useimmiten myös nauramaan. Ihania kissamaisuuksia! :)

Vilma, kiitos! Tuo on aika vanha kuva, pieninä pentupoikina harjoittelivat ahkerasti tuota sellonsoittoa ja useimmiten yhtäaikaisesti.

Lendi, sans muuta. Hyvin on Simon kattiaan tarkkaillut :D

Jenni kirjoitti...

Hei, täällä sinulle kissakirjavinkkejä, osa tosin jo tuttuja: http://www.olivialehti.fi/Kulttuuri/Kirjablogi/tabid/246/Default.aspx?PostId=447

Anniina kirjoitti...

Jenni, kävin tuolla Kirjasiepon listaa jo aikaisemmin lukaisemassa ja hyvät kirjat oli listalla. Lessing odottaa vielä inspiraatiota tarttua siihen. Mutta kiitos kun laitoit tuon linkin, saavat muutkin ehkäpä hieman vihiä ja inspistä tuosta :)