1.2.10

Voi Aulis, Aulis...

Aulis on varsinainen linssilude ja useimmiten se kuvauskohde johtuen kaikista hölmöilyistään. Valtteri ottaa niin lungisti ja muutenkin on varovaisempi asioiden suhteen, joten Valtterista ei mitään hölmöjä kuvia oikein saa. Viime aikoina Valtteri on muutenkin antanut näyttämön Aulikselle. Aulis on mm. tappanut useaan otteeseen vessapaperirullan. Mikä tietysti on aina mukava yllätys, ne on kieltämättä tosi pelottavia!

Tässä kuitenkin taas todistusaineistoa Auliksen hölmöilyistä. Karvakasa hyppii paikasta toiseen niin nopeasti, ettei sitä edes tajua, ennen kuin huomaa, että jaahas, siellä se taas on...


Tiskialtaassa on tiskivettä ja mysteeriksi jäikin, että miten tuo Aulis tuonne oikeasti pääsi. Pois tuleminen ei ollutkaan ihan niin helppoa.

3 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Voi ei :D Meillä tulisi ritilät hulinalla alas!!!

Heidi kirjoitti...

Meillä Paavolla on vähän samanlaista toheltajan vikaa! Onneksi ei ole juuri mitään mennyt rikki...

Anniina kirjoitti...

Huh, onneks ei sentään alas tipahtanut tuo! Aulis kyllä on melkonen luikku kolliksi, Valtterin mukana ois saattanut tullakin.

Meilläkään ei ole mitään (korvaamatonta ainakaan) mennyt rikki, vaikka tavaroita on kyllä noiden mielessä tosi kiva pudotella hyllyiltä yms.