24.3.10

Kevään merkit

Nyt alkaa jo niitä kevään merkkejä näkyä meidänkin taloudessa. Karvaotukset ovat sitä touhukkaampia mitä enemmän aurinkoa pilkistää pilviverhojen takaa. Hiljainen päivitystahti viittaa siihen, ettei mitään erityistä kuitenkaan ole tapahtunut. Tavallista arkea vain.

Välillä voi vähän hengähtää

Karvaiset eivät ole vielä ihan ymmärtäneet kevään rituaaleja eli aurinkoläikkien mukaan siirtymistä, mutta kevättä on kyllä sitten muuten ilmassa sitäkin enemmän karvanvaihdon merkeissä. Kumpikin on alkanut nauttimaan harjailusta, varmaankin juuri siksi että se irtokarva on astetta mukavampi saada tarttumaan siihen harjaan kuin omaan suuhun. Eniten tuo valon lisääntyminen kuitenkin on vaikuttanut veljesten päivärytmiin. Heidän mielestään aamuruoan antamista voi hyvin siirtää joka aamu aikaisemmaksi, siihen hetkeen kun aurinko alkaa pilkistää horisontista. Muuten ihan kiva, mutta kun me ihmiset kyllä haluttaisiin vielä silloin nukkua. Energiatasot noin muutenkin on verrattavissa Duracell-pupuun. Onneksi kevät tuntuu antavan virtaa meille ihmisillekin!

2 kommenttia:

susanna&samina kirjoitti...

Heippistä, Aulis ja Valltteri! Me löydettiin tänne jonkun toisen blogin kautta ja tultiin kattoon minkälaista porukkaa täällä oikein asustaa ja jes, kaksi kollipoikaa! Meitäki on kaksi mut me ollaan semmosii ikäneitoja jo sanoo meijän äippä. Täytyyki tutustuu teihin kunnolla, kun tässä kerkii. Käykäähän kylässä.

Anniina kirjoitti...

Moikka tytsyt! Ihanaa ku kävitte kylässä. Me meinaan tykätään tyttökissoista. Ne on tosi nättejä. Teiän kuvat paljasti, että te vasta nättejä ootteki! Ja kuulkaas, ikä on vaan numero! Paljon rapsutuksia ja kehräyksiä T: Valtteri ja Aulis