18.5.10

Synttäripojat

Ihanaiset karvaviinerini viettivät viime viikolla yksivuotisiaan, isoja poikia siis! Mitään herkkuja ei kuitenkaan voinut juhlapäivän kunniaksi tarjoilla Valtterin takia, nyt pitää todella toteuttaa tuo laihis kunnolla, ettei mitään ikävää käy.

Vauvakuva!

Kerron myöhemmin lisää Valtterin tilanteesta, kunhan jaksan. Nyt kuitenkin poika on vielä muutaman päivän antibiooteilla, ja se on sujunut ihan kohtalaisen hyvin. Katsotaan sitten antibioottikuurin jälkeen, että mikä on tilanne.

Blogin kirjoittajapoppoosta putosi yksi A pois, joten tästä jatketaan kolmistaan, kahden kissan yksinhuoltajana. Onneksi elämässä on nuo ihanat karvaiset kaverit, paljon jäisi elämästä puuttumaan ilman niitä. Kuitenkin kaikista elämänmuutoksista johtuen jää blogi väistämättä vaille päivityksiä kunnes elämä alkaa olla omissa uomissaan. Ihanaa kesää kaikille!

8 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Onnittelut pojille :D

Ja paljon voimia yksinhuoltajuuteen! Onneksi on tosiaan nämä karvakamut <3

Heidi kirjoitti...

Onnea karvaviinereille (hauska sana!) ja tsemppiä heidän huoltojoukoille!

Jenni kirjoitti...

Onnittelut täältäkin karvaviinereille - ja ihastelut hauskasta sanasta! Valtterille tsemppiä terveysasioissa ja sinulle elämänmuutoksessa. Onneksi saat tassuterapiaa, karvakavereista voi olla uskomattoman paljon lohtua ja iloa.

P.S. Vauvakuva on liian suloinen, haluan heti oranssivauvoja meillekin pötköttämään. ;)

Sirpa kirjoitti...

Onnittelut kissapojille ja kovasti voimia sinulle sekä aurinkoista kesää teille kaikille! Tsemppiä Valtterin painonpudotukseen!

Kuovi kirjoitti...

Suurenmoiset onnittelut jo melkeis isoille kolleille!

Voimia ja jaksamisia sinulle, onneksi on kuitenkin karvaisista tassuttajista seuraa ja iloa...

Annnii kirjoitti...

Ihania kissoja , minäki aloittelen omaa blogiani :P

Anniina kirjoitti...

Pojat kiittää onnitteluista ja minä kiitän tsempeistä ja voimista. Tassuterapiaa on kyllä saatu, ja kyllähän se on sitä parasta terapiaa mitä on :)

Saana kirjoitti...

Meiltäkin piirun verran myöhäiset onnittelut ihanille pojille! Ja sulle kovasti tsemppiä elämänmuutokseen, tassuterapeuttejen ihanalla avustuksella.