21.4.11

Kauniit eli komeet kollit!

Mindyltä tuli seuraavanlainen tunnustus: 


"You are beautiful-tunnustus on tarkoitettu kaikille blogistanian näteille blogikirjoittajille :) Tunnustuksen saaja haastetaan julkaisemaan 3-5 ennen julkaisematonta kuvaa omasta elämästään (oman kameran kätköistä) pienten selitysten kera ja jakamaan tunnustus eteenpäin kolmelle (3) muulle!"

Kyseessä onkin varsin haasteellinen tunnustus, koska yleensä julkaisemattomia kuvia ei juurikaan koneen kätköistä löydy. Mutta katsotaan! 

Valtterin lempinukkumapaikka nykyään on kantokoppa. Pieneksi on tuokin käynyt, mahtuisikohan toopet enää kaksisteen sinne?


Nätti tassu, oi että!


Tämä onkin vanhempi kuva. Eikö näytäkin vähän hölmöltä nuo massiiviset korvat? Nyt on jo naama kasvanut korvat kiinni :)
En tiedä missä kaikkialla tunnustus on jo kiertänyt, joten tyydyn jakamaan sen eteenpäin Robyn Rimppakintulle. Aurinkoista ja kaunista pääsiäisen aikaa kaikille!

3 kommenttia:

Mindy kirjoitti...

Onpa siinä läheinen suhde kantokoppaan. Me pidettiin koppaa puolisen vuotta esillä, jottei siitä tulisi mikään lääkärireissuihin yhdistetty kammotus, mutta ei se kyllä koskaan ole houkuttanut yhtään. Parin reissun jälkeen siihen suhtaudutaan hyvin epäluuloisesti.

On muuten söpöt nuo pinkit korvat. :)

Heidi kirjoitti...

Ai kissat on joskus kahdestaan matkustanut tuossa kopassa? :D

Anniina kirjoitti...

Mindy, on aika läheinen, mitä ihmettelen itsekin. Kai Valtteri on autuaasti unohtanut, että tuo vempele on aiheuttanut niin paljon harmia aikaisemmin hänelle. Talvella koppa oli kummankin mielestä mitä parhain lämmin pesä sen jälkeen kun olin sitä vähän vuorannut vanhalla lakanalla. :)

Paavo ja Harmi, kyllä! :D Vielä viime muutto hoitui tuolla kopalla, kummatkin yhtä aikaa siellä siis, ilman mitään ahtausongelmia. Nyt on eräs herra hieman kasvanut, eli uuden kopan hankinta tulee kysymykseen heti kun tarvitsee kumpikin liikuttaa jonnekin yhtä aikaa. Tuo kyllä muutenkin oli ihan pilipalikoppa, pitää hankkia seuraavaksi tukevampi. Mutta on ajanut asiaansa ainakin pesänä, jos ei muuta :D