16.8.09

Aikuisten elkeet

Pojilla on jo aikuisten elkeitä havaittavissa. Tullessaan meille 12 viikkoisina he olivat selkeästi emosta vieroittuneita ja osasivat kaikki perusjutut kuten vessahommat, syömiset, leikkisaalistamiset ja hyppäämiset. Mutta kaikki kissajutut ei vielä ihan ollut hallussa.

Nyt pojat maukuu valtavaan ääneen, jos on jotain asiaa. Volyymi kasvaa koko ajan mitä vanhemmaksi nuo tulevat. Aluksi maukuminen oli hädin tuskin kuultavissa, lähinnä suun availua. Valtteri on kunnostautunut maukumisen harjoittelussa Aulista enemmän. Valtteri tuntuu välillä maukuvan ihan huvikseen ilman pätevää syytä. Kait se on sitten kivaa ja saa ainakin ihmisiltä huomiota. Kehräys sujuu myös mahdottomalla voimakkuudella. Kun nuo kaksi pistävät rukit hyrräämään samaan aikaan on ääni melkoinen, mutta tietysti ihana.


Nii'i, voidaan maukuu ihan sikalujaa tai sitte vaan tulla lääppimään sun kameraa, valitte ite!

Pojat on myös tajunneet hinkkaamisen salat.
Tiedättehän, kun kissa hinkkaa naamaansa joka paikkaan. Etenkin meitä ihmisiä pitää merkkailla koko ajan. Innolla odotellaan sitä, kun alkaa todellinen merkkailu ja alkaa pissamerkit tulla kehiin...

Aikuisten juttuihin kuuluu myös karvan vaihto. Vielä viikko sitten Aulis ja Valtteri oli hellyyttävän pörröisiä karvapalloja. Nyt tuo pehmokarva on alkanut kummallakin vaihtumaan karkeampaan aikuiskarvaan. Aluksi irtokarvaa ei ollut missään, nyt pitää ottaa vaateharja tehokäyttöön. Tai vain pistää mustat vaatteet pannaan.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa leikkauttaa pojat ennenkuin rupeavat merkkailemaan, ni eivät ehdi edes aloittaa. Ja on sitten kissan elämä helpompaa kun ei kulu turhaa energiaa haikaillessa kosioretkille, ja ihmistenkin hermot säästyy kun niitä kosioretkiä ei tule, eikä niitä haisevia pissamerkkejä..

Anniina kirjoitti...

Leikkaaminen on ehdottomasti suunnitelmissa. Ollaan siitä alustavasti puhuttu eläinlääkärin kanssa, varmaan tehosterokotuksilla saa sitten jo ajankin varattua. :)