14.8.09

Kiipeilyhärveli

Tilattiin Zooplussalta pojille ihka uusi kiipeilyhärveli. Telineestä löytyy rapinaputkea, raapimisosia, heilurilelu, piilopaikkoja ja tasanteita systeemin sisältä ja tietysti paljon erilaisia tasoja hyppelyyn ja ihan vain köllöttelyyn. Aulis ja Valtteri otti härvelin vastaan oikein iloisin mielin. Aluksi telinettä käytettiin lähinnä leikkimiseen ja toisen ärsyttämiseen, mutta nyt pojat on keksineet, että kynsien teroittamiseenkin tuo käy vallan mainiosti. Alkavat siis oppia aikuisten tapoja, kun ennen tätä kynsiä ei oikeastaan erityisemmin ole vielä teroiteltu mihinkään.

Poikia alkoi niiiiiiin paljon väsyttää kesken leikin, että piti vähän köllähtää ja ajaa uusi härveli sisään.


Pojilla oli heti alkuun Aleksin ja pikkuvel
jensä nikkaroima pentuhärveli, eli puinen kiipeilyteline, jossa oli sisalnauhaa raapimista varten. Mutta nuo epelithän kasvoivat siitä ulos parissa viikossa! En voi uskoa miten nopeasti pojat on kasvaneet. Nyt tuo nikkaroitu on jopa vähän vaarallinen, kun pojat painaa sen verran, että saavat telineen kumoon vain hyppäämällä siihen. No, onneksi uudessa härvelissä sopii hyppiä ja vipeltää ilman kaatumisvaaraa.

Valtteri ensimmäisenä päivänä vanhan kiipeilytelineen alla vaanimassa. Nyt Valtsu enää hädin tuskin mahtuu sinne!


Zooplussan palvelu yllätti todella positiivisesti. Perjantaina laitettiin tilaus vetämään ja tiistaina se jo toimitettiin ovelle. Kaikki tavarat oli hyvin pakattu ja muutenkin mukana oli kaikki tilattu. Kiipeilyhärvelin lisäksi tilattiin vähän penturuokaa ja leluja. Tullaan kyllä ehdottomasti tilaamaan Zooplussalta myöhemminkin, tulee huomattavasti halvemmaksi tilata suuri satsi ruokaa tuolta kuin käydä hakemassa eläinkaupasta ylihinnoiteltuja purnukoita.

Ei kommentteja: