18.8.10

Aulispalleroisen kuulumisia ja muuta löpinää

Valtterin kuulumisia on tullut kirjoitettua blogiin varsin paljon, joten nyt on Auliksen vuoro! Kahden viime päivän aikana Ale on viimeistän tajunnut, että hitsiläinen, tuon ulko-oven takana on jotain. Nyt tuo karvakasa on koko ajan puskemassa rappukäytävään ja aina saa sisääntullessa olla varuillaan. Ja muuten sitten hömelö muistaa aina käydä raapimassa väliovea, että kyllä tuonne nyt pitäis päästä vähän haistelemaan. 

Muuten pojan kesä on keskittynyt lähinnä uusien, erikoisten nukkumapaikkojen etsintään. Näitä kuvia on kerääntynyt melkoinen määrä, joten ehkä teen asiasta useamman postauksen. Yksi parhaista nukkumapaikoista on selkeästi pyöränkori. Voitteko kuvitella? Sinne tuo aina änkeytyy epämukavan näköiseen asentoon ja tuhisee onnellisena. Tänäänkin jäi pyöränkori kotiin kauppareissulle lähtiessä, kun en raaskinut kipata Aulista korista pois. Kuumuus on verottanut selkeästi talouden karvaisia, koska unet on katseltu lähinnä lattiatasosta taikka ikkunan edessä. 

Todistusaineisto A
Todistusaineisto B
Onnin blogia lukiessa muistui mieleen, että tämäkin blogi on nyt ollut pystyssä yli vuoden! Asia vaan pääsi unohtumaan, kun kesä tuli vietettyä ilman internetiä. Olen tyytyväinen siitä, että olen seurannut ahkerasti noiden omien poikieni kasvua ja kehitystä sekä kaikesta blogimaailman tarjoamasta avusta ja viihdykkeestä. Vuoden aikana kahdesta pienestä kermanvärisestä piiperosta on kasvanut isoja, komeita kolleja. Kummankin persoonallisuus on kehittynyt omanlaisekseen ja meidän kolmen pieni perhe on hitsautunut yhteen. Enempää en voisi noita palleroita rakastaa! Ja Onnin blogistahan tämä juttu tuli mieleen, joten käykäähän tekin osallistumassa Ondensaattorin blogin 1-v arpajaisiin!

5 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hauskoja todistusaineistokuvia! :)

Ja ihana lopetus tekstilläsi. Niin se vain on, että ne karvapallerot ovat persoonia ja perheenjäseniä. Hyvä, että teidän perhe kuulostaa nyt onnelliselta ja paikkansa löytäneeltä (muutenkin kuin korinukkuja ;)).

Kesä ilman nettiä on kyllä saavutus. Itse olen ehkä ensi viikon ilman nettiä, vähän jo huolestuttaa...

Sirpa kirjoitti...

Kori näyttää sopivan kissan ergonomialle! :D

Hyvä, että elämä on sujahtanut uomiinsa.

Rapsutukset molemmille komeille kissapojille. :)

Ana kirjoitti...

Kaveri muotoutuu hyvin koriin...

(Oho, tänään lomakkeella pääsee kommentoimaan? Vauuuuu)

Anniina kirjoitti...

Jenni, se on jännä miten sitä on niin riippuvainen netistä. Oli oikeastaan aika huojentavaa tehdä kaikkea muuta. Tuli kyllä kesän aikana luettua aivan valtava määrä kirjoja.

Rapsutuksia täältä Kollolle!

Zepa, eikö aina ole päässyt? o.O En tietääkseni ole mitään asetuksia ainakaan muuttanut.

Ana kirjoitti...

Ei ole aina... tämä on just se hankala lomakemalli. Toinen vaihtoehto on pop-uppi (löytyy jostain sieltä asetuksita), joka on melkein pomminvarma.