8.8.10

Miauuu

Noniin, nyt sitä ollaan vihdoin kunnolla internetin äärellä ja muutenkin elämä on rauhoittunut uomiinsa monellakin tapaa. Pulleroiset sopeutuivat uuteen kotiin yllättävän helposti, ilman kummempia mutinoita. Hieman kerrostaloelämä uusine äänineen ihmetyttää. 

Valtterin pissavaivat jatkuvat edelleen. Viimeisen päivityksen jälkeen Vale söi 30 päivän antibioottikuurin. Virtsatesteissä ei edelleenkään mitään kasvua näkynyt, mutta lääkäri epäili, että kyseessä on joku bakteeri mikä heidän testeissään ei näy. Lääkekuuri taas oli noin pitkä koska lääkäri epäili pöpön pesiytyneen esim. munuaisiin, joten se vaatii pitkäaikaisemman lääkityksen. Tämän lisäksi poika oli struviittikide-ruokavaliolla. Tuota koetettiin melkein koko lääkekuurin ajan. Ruokakokeilu loppui kuitenkin ruuan loputtua, koska raukan vatsa meni ruuasta aivan sekaisin. Ei se nyt kuitenkaan tervettä ole sekään, että vatsa on löysällä jatkuvasti. Kuivuminenkin siinä uhkaa. No, nyt on vatsa taas toiminnassa, vaikka pisutteluvaivat jatkuvatkin.

 Valtteri iskee silmää

Viikkoon Valtteri ei ole tehnyt pisuja muualle kuin omaan astiaan, mutta välillä on ollut kausia, kun lähes joka toinen pisu päätyy muualle. Enää poika ei itke ennen toimitusta, joten en usko kipujakaan olevan. Olenkin päätynyt siihen, että ehkä kyseessä kuitenkin on jotain psyykkistä. Nyt olen ottanut käyttöön Rescue remedy -tipat, koska etenkin Valtteri tuntuu välillä hermostuneelta. Mitään näkyvää eroa käytöksissä en kuitenkaan ole huomannut. Asian tutkiminen kuitenkin jatkuu. Melkoista salapoliisityötä tämä tuntuu kyllä olevankin.

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hei! Kiva kuulla taas teidän kuulumisia. Hienoa, että uuteen kotiin sopeutuminen sujui hyvin ja elämä on muutenkin asettunut. Tuohon pissiasiaan en osaa edelleenkään sanoa mitään muuta kuin että tsemppiä ja toivottavasti asia joskus selviää!

Saana kirjoitti...

Ihana kuulla, että teillä arki alkanut sujumaan suurista muutoksista huolimatta! Pissa-asiaan toivotaan täältäkin kovasti tsemppejä. Varmasti vaikeaa, kun asialle ei itse paljoa pysty tekemään, vaikka kaikkensa tekisi. Hienoa kuitenkin, että ennen-pisua-itkut on jääneet pois, toivottavasti lisäedistystä tapahtuu pian!

(Vilma täällä kirjoittelee, google-nimi vain vaihtunut.)

Anniina kirjoitti...

Oli kiva päästä taas lukemaan muidenkin kuulumisia :) Netittömänä sitä on yllättävän pihalla kaikesta!