20.9.09

Yökyläilijät

Meidän karvakaverit kävi yökyläilemässä. Pojat pääsi kavereille hoitoon ja nuuskuttelemaan uuden paikan hajuja. Kaikki meni hienosti ja pojat käyttäytyi niin nätisti kuin pystyivät. Valtteri oli kuulemma vähän vierastanut, mutta oikeastihan Valtteri vain piti sellaista coolia etäisyyttä. Ei veitikat ihan heti tulleet nuuskuttamaan meitä kun haettiin heidät takaisin kotiin, mutta kyllä kohta jo tultiin syliin ihan mielellään. Kuljetus onnistui taas oikein hyvin. Nyt pitää vain harrastaa säännöllisesti tätä koppailua ja uusiin paikkoihin viemistä, että nuo höpsöt tottuu siihen.


Aulis näyttää ihan pikkupossulta kun se kurkkii tuolta! Valtteri taitaa taas olla vähän leikkituulella.


Kotiin tullessa Aulis päätti, että kuljetuskoppa on oikeastaan tosi kiva paikka. Rukki hyrisi ja Aulis torkkui onnellisesti mytätyn pyyhkeen päällä. Voi suloisuutta!


"Jos meen tänne nukkumaan, niin ehkä herään sieltä kivasta kyläpaikasta..."

2 kommenttia:

Lendi kirjoitti...

Ihanat kuvat! Meillä ei voisi ikinä pitää bokseja maantasalla, pojat alkaa heti terrorisoimaan niitä. Ilmeisesti on niiin ärsyttäviä, kun silloin joutuu reissaamaan. Paljonhan me ollaan näitä kuljeteeu, mutta Mici voi pahoin autossa, joten ei tule koskaan erityisemmin nauttimaan autoilusta!

Teillä taitaa olla hyviä reissuja tiedossa kun noin innoissaan otetaan koppa vielä jälkikäteenkin noin hyvin huomioon :D

AAVA kirjoitti...

Mikä siinä autossa oikein on niin inhottavaa? En tiedä kyllä yhtään kissaa, joka siitä itse autosta nauttisi. Matkapahoinvointi on tietty niin epämukava juttu, että ymmärtää hyvin miksei oo kauheen hauskaa.

Toivotaan, että hyviä reissuja vielä tulee. Pitää ruveta keksimään uusia paikkoja missä käydä näiden riiviöiden kanssa :)